Steve Jobs zijn biografie

Steve Jobs, de inspirator van de 21ste eeuw

Zijn Biografie is nu te koop bij iCentre voor 25,00 euro. Dit is uiteraard de absolute aanrader om in jouw boekenkast te hebben. Ik ga hier Steve Jobs niet verheerlijken, want dat is al genoeg gedaan de afgelopen tijd. Maar als je nou fan bent of niet, dit boek is voor iedereen een inspirator.

De beste quote die ik heb gelezen over de beste man is deze:

Steve Jobs changed the world? Nee, hij heeft werknemers en partners met dezelfde visie en dezelfde sterke wil en potentie om zich heen verzameld. Die groep heeft vervolgens onder zijn leiding de wereld veranderd.

geschreven op Keytoe

Deze biografie van hem is de enige geautoriseerde biografie van Steve en in het Nederlandse.

Klik hier om Steve Jobs- de biografie te bestellen bij iCentre

Laat een reactie achter

hurawatchhurawatchf2moviesf2moviesanimesugeanimesugegogoanimegogoanimeflixtorflixtorIs It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? III anime, TenPuru anime, The Rising of the Shield Hero Season 2 anime, free watch anime online, Attack on Titan Final Season THE FINAL CHAPTERS Special 2 anime, gogoanime, Attack on Titan Season 3 Part 2 anime,