TomTom app is verbeterd voor de iPad

De TomTom app is geoptimaliseerd voor de iPad

TomTom heeft hun app een update gegeven naar 1.9 en is nu geoptimaliseerd voor de iPad. De weergave is nu schermvullend, waarin je meerdere dingen tegelijk kan bekijken.

– NIEUWSTE, BIJGEWERKTE TOMTOM-KAART: omdat wegen continu veranderen – gemiddeld verandert op jaarbasis zo’n 15% van de wegen – wordt je TomTom App geleverd met de nieuwste en meest actuele kaart.

– VERBETERDE INTERFACE: je TomTom App is sneller en gebruiksvriendelijker dan ooit tevoren. Bekijk op elk gewenst moment de rijweergave met één aanraking, krijg met één tik toegang tot de begeleidingsopties en wissel eenvoudiger tussen verschillende typen routes. Zo geniet je nog eenvoudiger van TomTom-navigatie op je iPhone of iPad.

Ook zouden de problemen met in-app aankopen verholpen zijn. Na de update van iOS 5 was het tijdelijk niet mogelijk om deze aankopen te gebruiken. TomTom zegt dat klanten die hier last van hebben gehad (aankopen HD Traffic en Flitsers) zullen een 30 dagen gratis gebruik kunnen maken van deze diensten. Deze app is op de iPhone en op de iPad te gebruiken. TomTom raad iPhone gebruikers aan om deze app te gebruiken, omdat de nieuwste app nog niet alle functies ondersteund. aldus TomTom in iTunes.

Er zijn uiteraard meerdere kaarten te downloaden. Hieronder heb ik alleen een link naar TomTom Benelux gezet, want dit is de meest gebruikte hier in Nederland.

Klik hier om TomTom Benelux te downloaden in iTunes (59,99 euro)

[ad]

Labels:,

Laat een reactie achter