WhatsApp heeft storing

Na Blackberry is nu Whatsapp aan de beurt

Miljoenen Nederlanders hebben WhatsApp. Deze chat app die op alle platformen werkt, heeft sinds vandaag problemen. In verschillende landen ligt de dienst er uit. Digital Life meldde dat de storing ook op duizenden Nederlanders effect heeft. Ik moet zeggen dat ik er zelf nog niets van heb gemerkt, maar laten we hopen dat het snel verholpen is.

De ontwikkelaars van de app zij op de hoogte van de storing, maar hebben nog geen idee wat het kan zijn. Op twitter plaatste WhatsApp de volgende tweet:

Ik ben trouwens wel benieuwd hoe de concurrenten van Whatsapp, zoals iMessage (dienst van Apple) en bijvoorrbeeld het onlangs verschenen ChatOn van Samsung hier mee omgaan. Het zou toch geen marketing stunt zijn van Samsung, toch? 🙂

[ad#tabletcenter voor onder posts]

Labels:

Laat een reactie achter