Windows 8 zit in de lift

Er is (nog) steeds veel commentaar op windows 8

Maar ik zie steeds meer verbetering. Windows 8 is nog volop in ontwikkeling. Ik vind dat je daarom nog niet kan roepen wat jij er echt van vind. Bij de definitieve versie, kunnen we met zijn allekritisch kijken wat er mis is met Windows 8 of wat juist de voordelen zijn. De afgelopen dagen zijn er meerder video’s verschenen over Windows 8 en die gingen met name over de layout en het draaien van de tablet. Zo zou de portrait weergave nog verre van optimaal zijn. Zie de video hieronder.

Microsoft geeft kort hierna uitleg met een onder andere een video, die laat zien dat Windows 8 al weer verbeterd is. De weergave van portrait zou hard aangewerkt worden en Windows 8. In portrait zou er geen andere layout nodig zijn als bij Landscape, waardoor er ook geen onduidelijkheid ontstaat bij de gebruiker en Windows 8 wil er voor zorgen dat het draaien van het beeld, zo snel en efficient mogelijk gaat. Zij willen ons een ervaring geven die we nog niet ieder hebben gehad. Ik moet zeggen dat ik het draaien-zonder-dat-ik-het-wil op bijvoorbeeld de iPad irritatie oplevert bij mij. Zeker de iPad 1, want daar duurt het vrij lang om het weer terug te draaien.

Zie de video van Microsoft:

[ad]

 

[ad#tabletcenter voor onder posts]

bron: netbooknews en youtube

 

Labels:

Laat een reactie achter

sflixsflixhurawatchhurawatchsoap2daysoap2dayanimesugeanimesugesoap2daysoap2dayflixifyflixifyflixtorflixtorwatch animewatch animehuratvhuratvflixhqflixhqOne More Shot (2024), tv shows online, myflixer, watch movies online, Sex Before the Internet (2023),