De nieuwe Archos Arnova G2

Archos Arnova G2 7 inch en 10 inch tablet

G2 staat voor tweede generatie Arnova’s. De Archos Arnova is de budget tablet van Archos. Echter heeft hij prima specificaties voor een tablet ver onder de 200 euro. De G2 versies zijn er in twee verschillende maten, 7 inch en 10 inch. Beide tablets draaien op android 2.3 en hebben een opslaggeheugen van 4gb of 8 gb. Echter is dit wel uit te breiden met MicroSD. Daarnaast hebben de tablets ook een USB aansluiting, een 1 Ghz Processor, 512mb geheugen en een capative TFT-scherm. De specificaties zijn dus vrij oke. Het is precies genoeg voor wat een tablet minimaal moet hebben. 1 minpunt is dat Archos Arnova niet beschikt over de androidmarket en je moet uitwijken naar AppLib, een alternatieve appstore. Dit is jammmer, maar voor het geld wat je er voor moet betalen moet je ook geen iPad verwachten.

De Prijzen van de Archos Arnova G2

momenteel ligt de prijs voor de 7 inch versie rond de 150/ 160 euro en de prijs van de 10 inch rond de 170 euro. Het verschil tussen de 4gb en de 8gb is 10 of 20 euro. Voordat geld zou ik sowieso altijd de 8gb versie nemen.

[ad]

[box]

Sinterklaas tip:

momenteel is de Archos Arnova g2 10 inch te koop bij: BCC

en

Momenteel is de Archos Arnova g2 7 inch te koop bij: Pixmania
[/box]

Een overzicht waar de Archos Arnova G2 10 en 7 te koop zijn:

[table id=20 /]

Labels:

Laat een reactie achter