Lenovo eerste android 4.0 tablet?

Lenovo zal voor dit jaar nog een 10inch android 4.0 tablet lanceren

Engadget heeft van een bron gehoord dat Lenovo nog voor het einde van het jaar een nieuwe tablet op de markt brengt met android 4.0 en een Tegra 3 Processor van Nvidia. Vorige week kondigde Asus nog hun nieuwe Transformer Prime aan. Dit leek de eerste Tegra 3 tablet te worden, maar nu gaat Lenovo mogelijk met die primeur aan de haal.

De bron vertelde onder andere dat het een 10 inch tablet is, met een Nvidia Tegra 3 1.6 GHz processor, 2gb RAM en een USB-poort aan boord. Meer informatie is er nog niet bekend. Daarnaast heeft Engadget nog een aantal detailsfoto’s op hun site gezet, het lijkt er dus op dat de tablet er ook daadwerkelijk gaat komen. Ik ben alleen benieuwd of hij het einde van het jaar haalt en wanneer (of hij überhaupt) in Nederland verkrijgbaar is. Dit nieuws is in ieder geval veel belovend.

[ad]

Labels:

Laat een reactie achter