Mediamarkt heeft TabletMania

Krijg tablet accessoires voordeel tot 75 euro.

Van 28 november tot en met 4 december heeft mediamarkt Tabletmania. Dit houdt in dat je accessoires voordeel krijgt bij verschillende tablets. De hoogte van het voordeel is per tablet verschillend. Bij een iPad krijg je bijvoorbeeld 25 euro en bij de Sony tablet S 32gb krijg je 75 euro. Dit geld ook nog voor een aantal ander tablets waaronder de Asus Transformer en de Samsung Galaxy tab. Deze aktie is ook geldig in de webshop van mediamarkt.

[box] Ik zou zeggen ga naar mediamarkt voor de actuele stand van zaken.[/box]

[ad]

online adverteren www.m4n.nl

Labels:, , ,

Reacties (2)

 • Avatar

  jeroen van der Peet

  |

  Ik wil bij mediamarkt een asus 32gb tablet kopen met toetsenbord.
  Als ik bij Mediamarkt de tablet los koop(418euro)en het toetsenbord met de 50euro accesoirekorting (119-50=69euro) kan ik dan evengoed aanspraak maken op de kortingrefund van 50euro via asus? Dan kom ik uit op 418+69-50=437euro en dat klinkt heel goed!
  klopt toch?

  Reply

  • Avatar

   Digimind

   |

   Nee helaas geld de cashback alleen voor de 16gb….

   Reply

Laat een reactie achter