Nieuwe video Asus Transformer Prime

Review over het uiterlijk van de Asus Transformer Prime

De onderstaande video is gemaakt door Ritchie’s Room. In de video gaat men verder in op het uiterlijk van de Asus Transformer Prime en niet zo zeer op de software. De video is leuk om even te kijken en de Transformer Prime eventjes van dichterbij te zien.

[box] [/box]

Releasdatum Asus Transformer Prime

Eerder hadden wij al gepost dat de Asus Transformer Prime mogelijk op 16 december verkocht ging worden bij Amazon.com. Op de website van Newegg.com staat als release datum 8 december 2011 genoemd. Voor mij is dit in ieder geval genoeg overtuiging dat de Asus Transformer Prime de USA dit jaar zeker nog gaat bereiken, helaas moeten wij wachten tot na 6 januari 2012, maar hopelijk heeft Asus Benelux zich een maandje vergist (wat uiteraard niet zo is).

[ad]

Labels:

Laat een reactie achter