prijsdaling tablets in het buitenland

De vrijdag na Thanksgiving gaan de buitenlandse winkels los

Er zijn een aantal folders gelekt over tablet acties bij onder andere Bestbuy en Staples. 25 november de dag na Thanksgiving, ook wel Black Friday genoemd, gaan een aantal android tablet in prijs omlaag.

Bij Bestbuy gaat de Asus Eee Pad Transformer flink omlaag naar 250 dollar, normaal kost hij rond de 400 dollar. De Acer Iconia A100 daalt van 330 dollar naar 190 dollar ende Toshiba Thrive gaat van 400 dollar naar 280 dollar. Bij Staples gaat de Blackbery Playbook in de uitverkoop voor 199 dollar.

Dit zou toch ook weleens interessant kunnen zijn voor ons Nederlanders, want wie weet gaat de Nederlandse markt mee met deze prijsdalingen en kunnen we nog net voor Sinterklaas of kerst toch een goede tablet voor een leuke prijs op de kop tikken. Voor degene die niet het nieuwste van het nieuwste willen hebben is bijvoorbeeld de Asus Eee Pad Transformer voor 250 euro een zeer aantrekkelijk tablet. Mocht in Nederland ook zulke prijsdalingen worden doorgevoerd dan is het wel te verwachten dat het dollarteken veranderd in een euro teken, anders gezegd de Transformer zal hier dan niet voor goedkoper dan 250 euro de deur uitgaan. We wachten het af en kijken uit naar eind november

[ad]

Labels:

Laat een reactie achter