Asus Transformer Prime inmiddels online te bestellen

De Asus Transformer Prime in de pre-order

Ondanks eerder berichten, verschijnt de Asus Transformer Prime nu toch bij verschillende webshops in Nederlands. Hieronder een kort overzicht bij wie. Er staat uiteraard nog geen leverdatum bij en de prijzen verschillen nog per webshop. Bij tabletcenter staat nog helemaal geen prijs, maar bij Alternate heeft de prijzen op 599 euro gezet en takeitnow op 669 euro. Opmerkelijk dat er zoveel verschil in prijs zit. Daarnaast vallen de prijzen ook tegen de ‘geruchten’ waren dat de beide soorten tablet bij release 599 euro zouden kosten. Voorlopig houdt alleen Alternate zich hieraan. Het gaat om de 32gb + dock versie en de 64gb versie. Of men de prijzen nog gaat aanpassen is de vraag. Wij zullen het in de gaten houden.

[ad]

[box] [table id=40 /][/box]

 Update

Kennelijk hebben de webshops de Asus Transformer Prime weer offline gehaald, gezien het feit dat de links het niet meer doen. We gaan dit in de gaten houden voor u.

Labels:

Reacties (2)

 • Avatar

  pietvw

  |

  links werken niet!!!

  Reply

  • Avatar

   Digimind

   |

   Ja ik zie het ineens.. Kennelijk hebben ze de Prime weer offline gehaald…

   Reply

Laat een reactie achter