De Archos G9 80 turbo te koop in de landen rondom Nederland

Bij onze buren is zijn de Archos G9 80 250 gb te koop

De Archos G9 Turbo versies hebben even op zich laten wachten. De voorspellingen waren dat deze tablets nog voor de kerst in de winkels zou liggen, helaas hebben zij dit niet gehaald. Arctablet.com  meldde dat de tablet inmiddels in verschillende landen op voorraad is. Het betreft onder andere de landen Amerika, Engeland, Frankrijk en Duitsland. De Turbo tablet onderscheiden zich met de rest (en hun normale versies) door hun hardeschijf van 250 gb en snelle processor van 1.2 Ghz.  Wanneer de tablet in Nederland verkrijgbaar is, is nog niet bekend. Hij is in ieder geval nog niet op voorraad bij de bekenste webshops (zie het overzicht onderaan deze post). Zodra dit het geval is zal u dit als eerste lezen hier bij digimind. In hun post melden zij alleen de Archos G9 80. Dit betreft de 8 inch tablet, over de 10 inch Turbo versie is nog helaas ook nog niets bekend.  Voorlopig komt de tablet met android 3.2 honeycomv, maar de update naar4.0 is in ieder geval beloofd.

Waarom zou je een tablet kopen met 250 gb geheugen?

Die vraag stelde ik mezelf. Een reden zou kunnen zijn dat je graag offline video’s kijkt, bijvoorbeeld op vakantie waar je geen internetverbinding hebt en geen 3g wil of kan gebruiken. Nog een reden zou kunnen zijn dat je jouw tablet als backup apparaat zou willen gebruiken voor uw foto’s en muziek.

[ad]

[box] [table id=18 /][/box]

Labels:

Laat een reactie achter