Er komen goedkope android 4.0 tablets aan

Coby elektronics komt met een serie android 4.0 tablets

Coby Elektronics is in Nederland niet zo bekend, maar heeft toch al enkele tablets onder de typenaam “Kyros” uitgebracht. Zij hebben bekend gemaakt dat zij met 5 nieuwe tablets op de markt komen in het eerste kwartaal van 2012. Het gaat om tablet met android 4.o (Ice Cream Sandwich). Dit is opmerkelijk en interessant om in de gaten te houden. De eerder uitgegeven tablet waren niet duurder dan 200 dollar en zij hebben toegezegd dat deze tablets ook scherp geprijsd gaan worden. Ze komen met 5 tablets die allemaal dezelfde specificaties hebben, namelijk: een 1GHz ARM Cortex A8 processor, 1GB werkgeheuge, geheugen uit te breiden tot 32GB, Wi-fi en HDMI output 32GB. Helaas zeggen ze nog niet over de beschikbaarheid van de android market. Zij zullen de tablet op de ‘ International Consumer Electronics Show’ die wordt gehoude tussen 10 en 13 januari 2012 in Las Vegas tonen aan het publiek. Het is overigens nog niet bekend of deze tablets naar Europa komen.

Het gaat om tablet smet de volgende beeldscherm maten:

  • 7-inch MID7042 (4:3 aspect ratio)
  • 8-inch MID8042 (4:3 aspect ratio)
  • 9-inch MID9042 (4:3 aspect ratio)
  • 9.7-inch MID9742 (4:3 aspect ratio)
  • 10-inch MID1042 (4:3 aspect ratio)
Als je dit zo leest zou je bijna zeggen dat het een zusterbedrijf van Samsung is…..
Hetgeen wat werd verspeld lijkt toch te gaan gebeuren, ook budget tablets krijgen android 4.0 en nog sneller dan verwacht. Ik ben benieuwd wie volgt.
[ad]

Labels:

Laat een reactie achter

hurawatchhurawatchsflixsflixsoap2daysoap2daymoviesjoymoviesjoyaniwaveaniwaveMiraculous: Ladybug & Cat Noir, the Movie (2023) watch online, soap2day, Saltburn (2023) watch online, watch movies online, Eileen (2023) watch online, Shrinking (2023) watch online,