Android 4.0 op een 100 dollar tablet, werkt het?

Handson video van de NOVO7 basic tablet met android 4.0

De Novo7 basic tablet is een 7 inch tablet voor net iets minder dan 100 dollar en is in China verkrijgbaar. De tablet heeft uiteraard minimale specificaties maar wel een capacitive beeldscherm (multitouch), maar de belangrijkste vraag is: Werkt het?

Het werkt wel, maar uiteraard niet overal even soepel, zoals je in de video hieronder kan zien. Zoals je ziet gaat het swipen niet vlekkeloos, is het traag en de camera is ook niet ‘great’. Echter als je een tablet van 100 dollar in je handen hebt zijn je verwachtingen een stuk lager, dus dan valt het wel meer mee. Kortom zie de video hieronder gemaakt door de mannen van The Verge.

[box] [/box]

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

MangaFireMangaFiremovies2watchmovies2watchhdtodaytvhdtodaytvheymoviesheymoviesanimesugeanimesugewatch movies online, Turning Red (2022) watch online, free movies website, watch movies free online, Bodies (2023) watch online, lookmovie, The Rookie: Feds (2022) watch online,