Asus Transformer Prime 700 op video + mijn mening

Hieronder even twee video’s van de Asus Transformer Prime 700

Uiteraard zijn er door verschillende mensen video’s geschoten van de Asus Transformer Prime 700 op de CES 2012. Brad Linder en minipcpro deden dit ook. Zie deze twee video’s hieronder waar zijn de Asus Transformer Prime even onder de loep nemen. Daarna mijn mening over de “oude” Transformer Prime en wanneer hij in Nederland word verwacht.

[box] [/box]

[box] [/box]

Mijn mening over de Asus Transformer Prime

Ik lees sinds het aankondigen van de Asus Transformer Prime 700 veel reacties wat men hier van vind. Nou, wil ik er ook wel wat over zeggen. Ten eerste vind ik het werkelijk hele slechte timing om enkele weken na een lancering van het vlaggenschip, direct zijn verbeterde versie aankondigd. De eerste reactie van iedereen, inclusief de bezitters van een Prime, vind ik dan ook heel begrijpelijk. Als zij bijvoorbeeld de twee tablet naast elkaar hadden gelanceerd had men minder raar opgekeken. Daarnaast is Asus nou niet een van de snelste als het gaat om aanleveren van een tablet (lees bijvoorbeeld de Padfone of 1ste generatie Transformer) dus ik verwacht deze tablet niet zo heel snel op de markt. Als ik hun was geweest had ik deze tablet dus later aangekondigd, maar waarom zij dat niet gedaan hebben blijft echt een raadsel voor mij. Als je kijkt naar de verbeteringen zijn het allemaal kleine tweaks en vind ik alleen de resolutie een verschil. Ik denk dat GPS in een tablet niet superdelux hoeft te werken, want als ik kijk naar wanneer ik het daadwerkelijk gebruik, is dit eigenlijk nihil te noemen. Ik zie de Prime 700 meer als een + versie, maar zeker niet als opvolger. Of ik mijn Asus Transformer Prime terug zou brengen? Nee, zeker niet. De Prime is momenteel de beste android tablet die er te verkrijgen is en is een tablet waar je gewoon mee voor de dag kan komen. Bekijk de onderstaande video even over de game Skyrim die men op de Asus Transformer Prime speelt. Beter is er momenteel niet….

Asus Transformer Prime 700 in Nederland?

Asus Benelux vertelde mij dat zij de Asus Transformer Prime 700 zeker niet voor het einde van 2de Kwartaal van 2012 verwachten. Er gingen geruchten dat de tablet al over 2 maanden in de schappen zou liggen, dat blijkt dus niet waar te zijn.

[ad]

[box] [/box]

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter