Tiletasks voor Windows Phone

Tiletasks pint jouw taken vast aan je startpagina

Tiletasks is een app waarmee je taken kan vast maken aan jouw startpagina. Voor een taak in, stel in wanneer de taak gedaan moet worden en vervolgens kan je hem met 1 druk op de knop vast maken aan je startpagina. Dit kan je zo vaak doen als dat jij wil. Daarnaast is er een mogelijkheid om een soort agenda tile aan te maken, zodat je een overzicht heb van hoeveel taken je nog moet doen. De app werkt goed en is handig zodat je niets vergeet. Bekijk even de video hieronder waarin de app uitgebreid word uitgelegd. De app kost 1,49 euro, maar uiteraard kan je hem gratis proberen.

[box] klik hier om Tiletasks te downlaoden op de Windows Marketplace (1,49 euro) [/box]

[ad]

[ad]

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter