Wordfeud ook voor Windows Phone verkrijgbaar

Windows Phone gaat met de rage mee

Ik ga niet meer uitleggen wat Wordfeud is, want ik ga er vanuit dat nagenoeg iedereen in Nederland dit wel weet. Het mobiele scrabbelen is nu ook uitgebracht voor Windows Phone. Qua opties kan je hetzelfde als op android en iOS, maar uiteraard is deze app wel volledig in de style van windows Phone. Kortom echt wel een aanrader. Hij is iets duurder van bij android, namelijk 2,99 euro. Maar zoals gebruikelijk bij Windows Phone kan je hem eerst gratis proberen.  Gezien de reacties van gebruikers, werkt de app prima en is men er blij mee dat deze app ook naar dit platform is gekomen.

[box] Klik hier om Wordfeud te downloaden op de Windows Marketplace (2,99 euro) [/box]

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter