Cartoon Camera voor android

Gave app om bijzondere plaatjes mee te schieten

Oke, android heeft nog geen Instagram, maar dat duurt niet lang meer. Het wil niet zeggen dat als je geen Instagram hebt op je android, je geen camera plezier kan hebben. De app Cartoon Camera maakt live! cartoonachtige foto’s voor je. Het mooie aan deze app vind ik, is dat hij dit live doet. Je kan dus gelijk zien welke tekening je maakt in plaats van achteraf een filter over jouw foto heen te gooien. Je kan ook direct voordat je de foto neemt nog verschillende instellingen aanpassen.De app is gratis dus ga hem proberen. Zie hieronder nog even de video over deze app.

Hij zou van mij 5 tabletjes kunnen krijgen, maar op mijn Samsung Galaxy heeft hij weleens op startprobleempjes, ik moet soms twee keer aanmelden voordat hij het doet. Hierdoor krijg hij 4 tabletjes van mij.

[box] klik hier om Cartoon Camera te downloaden voor android (gratis)[/box]

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter