De Asus Transformer TF300T in maart op de markt?

De nieuwste tablet van Asus, zou een ‘ budget’ tablet moeten worden

De verwachting voor deze tablet is dat hij de eerste generatie Asus eee Pad Transformers gaat vervangen. Dat wil zeggen men ging er van uit dat achter deze tablet hetzelfde idee zit als achter de Iconia A200 van Acer. De oude tablet (ongeveer qua specificaties ) in een nieuw jasje. Echter vandaag dook er een bericht op dat de Transformer TF300T helemaal geen budget tablet zal worden. Uit benchmark testen zijn beelden gelekt met daarop op wat meer informatie over de TF300T. Hieruit blijkt dat de tablet onder andere de Tegra 3 quadcore processor aan boord heeft en een 10inch beeldscherm met een resolutie van 1280 x 800. Dit is vergelijkbaar met de huidige Asus Transformer Prime.  Het grootste verschil wat we tot nu toe weten is dat de tablet een plastic achterkant heeft en hiermee verschilt hij ten opzichte van de Asus Transformer Prime zoals wij hem nu kennen. Asus zal deze tablet op de MWC 2012 gaan presenteren als het goed is.

bron: androidcommunity.com

Gerucht over lancering Transformer TF300

Ik kreeg via een anonieme bron te horen dat de Asus Transformer TF300T weleens in maart 2012 al in de winkels in Nederland zou kunnen liggen. Dit zou mij in ieder geval verrassen. Echter zou het wel kunnen kloppen, want de voorraden van de Asus Transformer Prime worden momenteel nauwelijks (tot niet) aangevuld in Nederland.  Dit zou hier mee te maken kunnen hebben natuurlijk, want het lijkt mij duidelijk dat zodra er een beter Transformer op de markt komt, zonder GPS en wifi problemen, zal men massaal die tablet gaan kopen in plaats van de Transformer Prime. Ik hoop hier meer over te horen tijdens de MWC eind Februari

Asus Transformer 700

Tevens vernamen wij dat de Asus Transformer 700 (die we eerder al op de CES2012 hebben gezien) ook eerder dan verwacht naar Nederland zou komen. De tablet zou ergens medio april in Nederland verkrijgbaar moeten zijn. Ook hier hoop ik meer duidelijkheid over te krijgen na de MWC 2012 eind februari.

[ad]

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter