De tablets van de toekomst opvouwbaar?

Zie de concept video hieronder over deze opvouwbare tablets

We zien wel vaker nieuwe concept op de tablet markt. Zo hebben we een tijd geleden al display gezien die kunnen buigen. Ik kwam nu het onderstaande videootje tegen over tablets die je als een papiertje op zou kunnen vouwen. In de video is ‘het display’ de projecteert op de tablet, maar wie weet als zij blijven werken aan zulke tablets is het over een paar jaar wel mogeljk om jouw nieuwste iPad 10 gewoon in jouw kontzak op te vouwen, oke ik draaf door……. maargoed toen men achter de zwart/wit TV met beeldbuis zat had men ook niet gedacht dat zij een paar jaar later met een tv in hun handen in de tram zouden zitten. 🙂

Bekijk de video even om het concept te bekijken.

[ad]

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

123moviesfree123moviesfreewatchfreemovieswatchfreemoviesbflixbflixsflixsflixwatch animewatch animehurawatchhurawatchsoaptodaysoaptodayaniwaveaniwavewatchseriesonlinewatchseriesonlineflixifyflixifyfree watch anime, anime Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation Season 2, anime The Seven Deadly Sins, anitaku,