Samsung Galaxy Note krijgt concurrentie

De LG Optimus Vu een 5 inch smartphone tablet

De LG Optiumus Vu (je zegt Vieuw als het goed is) wil de concurrent gaan worden van de Samsung Galaxy Note. De Note was de eerste in zijn soort, namelijk een smartphone van 5 inch. LG wil met de Optimus Vu ook in dit segment duiken. Echter is hij wel wat anders dan de Note. Hij heeft namelijk een beeldverhouding van 4:3  en dat is het grootste verschil met de Note. Hierdoor is de smartphone wat vierkanter dan de gemiddelde smartphone. Ik vraag mij af of dit ideaal is voor een smartphone met name bij het vasthouden, want hierdoor is de smartphone een stuk breder dan bijvoorbeeld de Note. De specificaties zijn goed, zeker de camera en het geheugen. De smartphone zal eerst met android 2.3 komen en binnen 3 maanden na lancering zou de update naar android 4.0 moeten komen:

LG Optimus Vu Specificaties: 
– Afmetingen: 139,6 x 90,4 x 8,5 mm / Gewicht: 168 g 
– Display: 5 inch IPS (1024×768) display 
– Camera: (achter) 8 megapixels met LED-flash en voor 1,3-megapixel 
– Geheugen: 32GB eMMC  
-CPU: Qualcomm 1,5 GHz dual-core processor 
– Besturingssysteem: Android 2.3 Gingerbread 
– Batterij: 2080 mAh 
– andere: HDMI, DLNA, Wi-Fi Direct

Kortom toch wel een serieuze concurrent voor de Note, echter zal het erg aan de prijs liggen, hoe succesvol deze smartphone gaat worden. Wanneer hij daadwerkelijk richting Europa komt en hoe duur hij gaat kosten is nog niet bekend. Hij zou in Korea in maart in de winkels moeten liggen.  Hij zal op de MWC 2012 gepresenteerd worden eind deze maand, dus dan weten we meer.

[ad]

 

bron: slashgear.com

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

flixifyflixifyanitakuanitakusflixsflixsoap2daysoap2dayfmoviesfmoviesseriesonlineseriesonlineaniwaveaniwaveupmoviesupmoviesyeahmoviesyeahmoviesflixtorflixtormovies free online, watch tv shows online, soaptoday, Special Ops: Lioness (2023), watch movies online,