Skype Beta voor Windows Phone beschikbaar

De Skype app is klaar voor Windows Phone 7

De beta versie van Skype is vandaag geintroduceerd voor WP7 op de MWC 2012. Zie onderaan de video van Skype over deze nieuwe app. Met skype kan je gratis bellen via wi-fi en 3G. Videobellen kan uiteraard ook, maar dan zal jouw smartphone wel een front-camera moeten hebben. Daarnaast is het ook mogelijk om te chatten met Skype. Alles is trouwens in Metro style!

Hij is inmiddels via de marketplace te downloaden, klik hier. Als je zoekt op je telefoon in de marketplace, kan het zo zijn dat je hem niet vind.

Preview:

Ik heb hem getest op de Nokia Lumia 800. Deze telefoon heeft geen front-camera, maar dat wil niet zeggen dat je niet kan videobellen. Je kan namelijk wel videobellen, je ziet de tegenpartij wel op je display en als je wil kan je de normale camera aanzetten zodat die andere jou kan zien. Tegelijk word dan wel wat lastig :). Daarnaast werkt het chatten ook prima. Er is alleen nog wel 1 nadeel, skype draait nog niet op de achtergrond mee, dus je moet in de app zitten om gebeld te worden, hopelijk veranderd dit nog in de definitieve versie..

Bekijk de onderstaande video:

[ad]

[ad]

bron: Engadget

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

watchmovieshdwatchmovieshdmyflixerzmyflixerzfmoviesfmoviesswatchseriesswatchseriessflixsflixGTO: Great Teacher Onizuka anime, Swallowed Star 4 anime, watch anime online for free, Fights Break Sphere 6 anime, OVERTAKE! anime, Dr. STONE New World Part 2 anime, aniwave,