Thuisbezorgd.nl app nu ook iDeal betalen

Helemaal geen zin om van de bank af te komen?

Het enige wat je nodig hebt is jouw random reader (of soortgelijk), dus vergeet dit niet in je zak van jouw badjas te stoppen voordat je op de bank gaat liggen. Met de app van Thuisbezorgd.nl  kan je nu ook direct iDeal betalen. De app is er voor android en de iPhone (ook op de iPad te gebruiken), maar je kan ook gewoon naar de mobiele site toe van thuisbezorgd daar kan je nagenoeg hetzelfde als in de apps. Dit is handig als je bijvoorbeeld een Windows Phone 7 hebt.

Met de app kan je nu dus direct afrekenen met iDeal. Ideaal al zeg ik het zelf. Er zit alleen een nadeel aan deze app: Als ze voor de deur staan, moet je alsnog op staan om naar de deur te lopen. Bestelse!

[box] Check deze site even om de juiste app te downloaden [/box]

[ad]

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

Laat een reactie achter