vergelijk de iPad 2 met de Asus Transformer Prime

In de video hieronder worden de verschillen duidelijk weergegeven

PhoneArena maakte een zeer compleet verslag over de iPad 2 vs. de Asus Transformer Prime. Zij laten heel duidelijk de verschillen zien en uiteraard is de Asus Transformer sneller dan de iPad 2, maar dat is niet zo raar gezien de specificaties van de tablets. PhoneArena gaat overtuigend voor de Asus Transformer Prime, mede door zijn snelheid en zijn betere display. Wat ik al vaker heb gezegd is dat de Transformer Prime de beste tablet van dit moment is, februari 2012, maar dat er al weer betere tablets aan komen. Echter volgens mij is dit altijd het geval bij elektronica. De belangrijkste beslissing die u moet maken is eigenlijk de eerste keuze die u heeft: Wilt u android of iOS?  En het aspect van :”wat wil u er mee gaan doen” is belangrijk. Als u antwoord heeft op deze twee ‘vragen’ dan word het maken van een keuze een stuk makkelijker.

Zie de video van PhoneArena of bekijk hier hun hele verslag

 

[ad]

[one_fourth_last]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter