Waar kan je schaatsen app

Wil jij weten waar je kan schaatsen?

Voor android is er een app genaamd Natuurijs, Hiermee kan je checken waar je momenteel kan schaatsen en waar het nog wordt afgeraden. Helaas is niet iedere vijver of meer op de app te vinden, maar wel een hele hoop. Je moet met jouw twitter of facebook account inloggen. Vervolgens heb je ook de mogelijkheid om jouw reactie op een plaats toe te voegen en eventueel een plaats waar jij hebt geschaatst toe te voegen.  Je kan via een kaart inzoomen tot je bij jouw woonplaats bent, maar je kan ook zoeken op locatie. Wat ik wel raar vind aan de app, is dat je moet inloggen met twitter of facebook en ik moet zeggen dat de app redelijk ‘buggy’ is, maargoed beter iets dan niets.

Dus voor iedereen die de app heeft gedownload en ergens heeft geschaatst: Snel de plaats toevoegen zodat iedereen daar lekker kan schaatsen.

Aan de info uit de app kunnen uiteraard geen rechten worden ontleend. De app is namelijk gemaakt voor de ijsliefhebber, maar ook gemaakt door de gebruikers. Mocht je op jouw laptop of pc even snel willen checken welke plaatsen je kan schaatsen ga naar: http://natuurijs.winteralert.nl

[box] klik hier om de app gratis te downloaden voor android [/box]

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

  • Tablets Podcast 21: mijn stemdebuut op internet | Digimind

    |

    […] Eindelijk maakt mijn stem zijn debuut op internet. Ik heb de eer om de app-spotter te zijn voor de podcast van Martijn (van tabletsmagazine.nl) en Sam (van injebrowser.nl). Ik vind dit heel leuk om te doen en ik was al een tijdje op zoek naar een plek waar ik mijn stem kon laten gelden. Nu heb ik dus die kans gekregen van de heren. Ik bespreek in deze podcast twee apps Waze en Natuurijs. […]

    Reply

Laat een reactie achter