Wanneer kunnen we een Asus Transformer kopen?

De Asus Transformer Prime is slecht verkrijgbaar, hoe zit het?

Ik heb aan Asus Benelux gevraagd hoe het zit met hun tablets. Momenteel is er geen (of nauwelijks) een Asus Transformer te krijgen. Oke, de eerste generatie Transformers is hier en daar nog wel verkrijgbaar, maar de Transformer Prime is al tijden nergens te krijgen. Zij verklaarden aan ons dat de Asus Transformer Prime ergens midden maart weer verkrijgbaar moet zijn bij de webwinkels in Nederland.

Ook vroeg ik hen wanneer de Asus Transformer TF300t,  TF700t en de Memo’s verkrijgbaar zullen zijn. Zij gaven aan dat al deze tablets  Eind Q2 begin Q3 in de winkels zouden moeten liggen. Het lijkt er dus op dat als je een tablet van Asus wilt, je het de komende maanden met de Prime zal moeten doen en pas na de zomer aan de slag zou kunnen met de inmiddels aangekondigde/geintroduceerde tablets van Asus. Het zal dus een kwestie van gedulde worden of je moet genoegen moeten nemen met de Prime en zijn GPS/ Wifi problemen.

Hieronder in ieder geval een overzicht van een aantal webwinkels die de Asus Transformer Prime aanbieden, helaas momenteel (eind februari) nergens op voorraad.

[table id=40 /]

[ad]

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter