Xbox 720 krijgt mogelijk tabletcontroller

De nieuwe Xbox krijgt een tabletcontroller

Zie de controller als een tablet met daarom heen de traditionele Xbox knopppen en joysticks.De bront claimt dat dit de toekomstige controller voor de Xbox is. Het tablet gedeelte zal niet alleen in games gebruikt gaan worden, maar men denkt dat het ook voor tv-kijken, internetten en je zou je games hiermee dus mee kunnen nemen onderweg. Hoe het precies allemaal zal gaan werken is nog maar de vraag. Ik ben wel benieuwd naar wat de prijs van de Xbox 720 gaat worden, zeker met ‘accessoires’ zoals deze.  In ieder geval wel een interessante ontwikkeling om in de gaten te houden. Daarnaast ben ik ook direct benieuwd wat Sony hier tegenover gaat zetten.

Bovenal ben ik heel benieuwd naar hoe deze controller te besturen is, ik ben geen fan van de huidige controller van de Xbox. Het lijkt mij heel erg wennen, zeker omdat je handen door het display van de tablet ver uit elkaar zitten, dit zal wat onnatuurlijk aanvoelen lijkt mij.

Heel de game-wereld hoopt dat Microsoft op de E3 (in juni 2012) de Xbox 720 zal gaan presenteren, maar verschillende bronnen op internet beweren dat de E3 te vroeg zal zijn voor de Xbox 720.

[ad]

bron: computerandvideogames

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter