40 tablets met Windows 8 voor het einde van dit jaar

32 Windows 8 intel tablets en 8 Windows on Arm tablets

Digitimes gaat er vanuit dat er aan het einde van het jaar dus veel Windows 8 tablets op de markt zijn. 32 tablets met een intel processor en 8 Windows on Arm tablets. Het grootste verschil tussen deze twee verschillende Windows 8 tablets is de processor. En het belangrijkste voor de gebruiker is dat de WoA tablets 200 dollar goedkoper zullen zijn dan de Intel (wintel tablets) tablets. En het belangrijkste nadeel is dat op de WoA tablet lang niet alle orginele windows programma’s af te spelen zijn.

Digitimes geeft aan dat de Wintel tablets een prijskaartje zullen gaan krijgen tussen de 599 dollar en de 799 dollar. Daarnaast zegt hun bron dat de bedrijven Hewlett-Packard (HP), Dell, Lenovo, Acer, Asustek and Toshiba bezig zijn met Wintel tablets en in het totaal dus 32. Ieder bedrijf zou met 1-3 tablets bezig zijn. Ik ga er van uit dat niet iedere tablet uit de markt zal komen, dus het ljkt mij dan ook niet te verwachten dat we aan het eind evan dit jaar 32 Windows 8 tablets hebben. Daarnaast zouden er  nog 8 Windows on Arm tablets uit gaan komen, waaronder een tablet van Nokia. Misschien klinkt het allemaal wat ingewikkeld, maar Windows on Arm is het beste te vergelijken met de tablets die nu op de markt zijn en de Wintel tablets misschien meer voor het zakelijk gebruik of ter vervanging van de desktop….

[ad]

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

anitakuanitakuflixifyflixifywatchserieshdwatchserieshdflixhqflixhqhimovieshimovieshuratvhuratvaniwaveaniwavesflixsflixvumoovumoosoaptodaysoaptodaysoap2day, watch movies online, watch tv shows online, Brightwood (2023), comedy movies free,