Archos G10 xs tablet met keyboarddock

Archos presenteerde vandaag hun tablet plannen voor 2012

De Archos G10 xs is een 10 inch tablet met een keyboarddock, zoals we dat inmiddels kennen van de Asus Transformer. Het tablet is los te gebruiken zonder keyboard, maar je kan ze ook aan elkaar ‘ klikken’  waardoor je een netbookervaring krijgt. Archos toonde een preview video van de Archos G10 xs en gaf een presentatie, waarin onder andere naar voren kwam dat de tablet zonder keyboardock 7.6 mm dik is en dus veel dunner dan de nieuwe iPad. Verder werd er niet heel veel meer duidelijk over deze nieuwe tablet van Archos. Hij zou ergens in September op de markt moeten komen (samen met een hele hoop tablets onderhand) en een prijs krijgen tussen de 200- 400 euro. Kortom lekker ruim gerekend. Zie hieronder de preview video.

Daarnaast bracht Archos nog nieuws naar buiten dat zij ook met simpelere tablets op de markt komen, genaamd Archos Elements en die varieren van grote en prijs vanaf

7 inch –> 129 euro

8 inch –> 159 euro

10 inch –> 199 euro

Deze tablets zouden in ieder geval voorzien zijn van een Google certificaat, waardoor je ook gewoon op normale wijze gebruik kan maken van de android market ( Google Play store)

[ad]

 

bron: arctablet

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter