Bol.com app voor WP7

De Blauwe app onofficieele app voor Bol.com

De Blauwe app is een app die ontwikkeld is door derder voor Bol.com. Met deze app kan je alle artikelen van Bol.com bekijken en eventueel kopen via jouw Windows Phone. De app werkt snel en ziet er goed uit. Je kan alle artikelen op zoeken en vervolgens als favorieten bestempelen als je het later nog eens terug wil kijken. Tevens worden heel overzichtelijk alle aanbiedingen van het moment weergegeven in een tabblad. Daarnaast kan je ook de artikelen bestellen. Als je uiteindelijk jouw winkelwagentje af wil rekenen, loods de app jouw naar de mobiele pagina van Bol.com. Dit werkt naar behoren en je hebt altijd weer de mogelijkheid om direct terug te gaan naar De Blauwe App.

[box] Klik hier om de Blauwe app gratis te downloaden op de Windows Market [/box]

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter