Browser for skydrive voor android

Eindelijk een goede Skydrive app

Er waren er al verschillende Skydrive apps voor android, maar heel kort door de bocht was dit eigenlijk allemaal bagger. Met Browser for Skydrive kan je gelukkig wel doen wat je wilt. Dus in plaats van alleen jouw bestanden op Skydrive te bekijken, kan je ze ook managen, uploaden en downloaden. Kortom met deze app kan je gewoon prima door jouw Skydrive heen navigeren. Nou weet ik ook dat nog niet veel mensen bekend zijn met Skydrive en zeker niet in Nederland.

Alternatief voor Dropbox

Iedereen weet inmiddels wel wat dropbox is. Een cloudservice die gratis opslagruimte aanbied op het internet. Vervolgens is er voor ieder soort platform wel een app te vinden voor Dropbox. Dropbox is handig, want veel andere programma’s en apps hebben al intergratie met Dropbox. Echter heeft Dropbox ook zijn beperkingen. Bijvoorbeeld is het de hoeveel GB aan opslag die je krijgt. Je krijgt namelijk 2 GB gratis en daarna moet je gaan betalen. Je kan wel door vrienden uit te nodigen wat extra opslagruimte verdienen.

Maar wat is dan Skydrive?

In principe precies hetzelfde als Dropbox, maar dan van Microsoft. Microsoft is van plan om bij Windows 8 een volledige intergratie te doen met Skydrive. Bijvoorbeeld voor het opslaan van foto’s en het ophalen hiervan. Uiteraard heeft ook Skydrive weer zijn nadelen, zoals dat er nog maar weinig intergratie is met andere apps. Maar een heel groot voordeel van Skydrive is dat het momenteel 25GB gratis opslag op internet aanbied. Hierdoor vind ik de dienst interessanter dan Dropbox momenteel. En zeker in de toekomst zullen we allemaal meer Skydrive moeten gaan gebruiken, in ieder geval als het aan Microsoft ligt.

[box] Klik hier om Browser for Skydrive te downloaden voor android (gratis)[/box]

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter