Creative Studio exclusief voor Nokia’s

Creative Studio een gratis fotobewerking app voor Nokia

Nokia heeft zojuist een nieuwe app gelanceerd, Creative Studio. Deze app is alleen voor Nokia telefoons beschikbaar die op Windows Phone draaien. Op zich is dit niet de eerst gratis fotobewerking app, recentelijk heb ik Thumba Cam nog gereviewd, maar wel een interessante. Ik vind hem wel iets minder snel dan Thumba Cam, maar hier zitten weer meer/ andere opties in. Hier kan je bijvoorbeeld ook live Face warps maken en panorama foto’s maken. Dat Face warps maken is wel grappig, hiermee kan je als je iemand op de foto zet, hem direct om toveren tot pinocchio of een Super Chin bezorgen. Naast deze optie kan je ook 6 styles kiezen waarmee je een foto kan maken. Een leuke feature als je af en toe eens een grappige foto wil maken.

Waar ik zeker fan van ben is het maken van panorama foto’s. Dit werkt soepel en snel. Oke, het zijn nog geen 360 graden foto’s, maar je komt een heel eind met deze optie. De app maakt van vier foto’s 1 panoramafoto. Bij het schieten van de foto’s geeft hij nog aanwijzingen hoe je jouw camera moet houden en wanneer je de volgende foto moet maken. Dit werkt prima en is leuk om te doen, daarnaast krijg je met een panorama meer te zien, waardoor de foto’s interessanter worden.

Vervolgens kan je alle foto’s die je hebt gemaakt (dus ook de panorama) of een bestaande foto bewerken met de app. Je kan alle standaard aanpassingen maken en je hebt nog keuze uit 8 effecten die je over de foto heen kan leggen. Kortom een zeer complete app, die ik in ieder geval gebruik voor het maken van panoramafoto’s. Zie hier onder nog even de review video, ik zal er zelf binnenkort ook even eentje maken in het Nederlands.

[box] Klik hier om de app te downloaden [/box]

of gebruik je Nokia, zoek optie om deze QR-code te scannen:


[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter