De verkoop van de nieuwe iPad 3: redelijk lange rijen

Vannacht om 00:00 uur is de verkoop van de iPad 3 begonnen in Nederland

Inmiddels is de nieuwe iPad 3 een klein uurtje te koop in Nederland. Verschillende winkels openende vannacht hun deuren voor de verkoop van de iPad 3. Echter heel erg druk was het niet, blijkt uit verschillende foto’s op twitter. Bij de meeste filialen waren er toch niet meer dan tientallen mensen die in de rij stonden, maar bij andere filialen stonden er misschien wel een stuk meer. Al met al toch wel een redelijk opkomst, of de opkomst ook hetzelfde is als bij de iPad 2, vraag ik mij af, maar het is op sommige plaatsen in het land toch goed druk. De foto’s hieronder van twitter bewijzen het.

Wil jij zelf niet in de rij staan morgen en hem gewoon thuis op de deurmat krijgen?

Zie hieronder het overzicht waar de iPad 3 allemaal te koop is online. Inmiddels hebben de meeste online verkopers ook hun deuren geopend en kan je hem bestellen. Zolang de voorraad strekt natuurlijk. iCentre gaf aan dat zij alleen op de website de iPad’s vermelden die zij ook daadwerkelijk in voorraad hebben, zodat je niet achteraf ineens heel lang op jouw iPad 3 moet wachten, omdat hij niet leverbaar is.

[table id=46 /]

[ad]

@tuupke meldde een redelijk rij, niet bekend waar:

@rubenj meldde een flinke rij in Arnhem

@applaus keek uit zijn raam en zag een rij staan in Haarlem

iCentre in tilburg had ook een lange rij:

@mariaouwinga maakte haar foto in Groningen

en tot slot deze video van de opening in Haarlem bij iCentre

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter