Fujitsu Stylist M532 tablet voor zakelijk gebruik


Fujitsu stond met hun Stylist M532 op de MWC 2012

Deze tablet gaat naar Europa komen, maar wanneer is nog niet bekend (vermoedelijk Q2). Deze tablet is op zich qua specificaties niets anders dan de rest. Tegra 3 processor, 1280×800 pixels 10.1 inch display, microSD, MicroUSB, 32gb geheugen, 3g en android 4.0. Echter wat bijzonder aan deze tablet zal zijn is dat er al standaard diversen software bijgeleverd wordt, zoals: VDI (bijvoorbeeld VMware View), het veilige opzetten van Exchange en er zou een volledige Office-suite versie op zitten. Dit laatste is meestal een Trail, die je na 30dagen moet kopen, maar we geven Fujitsu de voordeel van de twijfel.

De adviesprijs voor de tablet zou rond de 550 euro liggen en dat is op zich een goede prijs ten opzichte van de rest, want dan krijg je dus een 10.1 inch tablet met 32gb opslag, 3g en de extra’s. Check nog even de hands-on video, je ziet niet veel, want de tablets mochten niet worden aangezet op de MWC 2012 (??).

[ad]

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter