Google Play is geen tablet, maar de nieuwe market

De android Market is verleden tijd, het heet vanaf nu Google Play

Vorige week hadden we met ze alle nog het idee dat Google Play weleens de eerste android tablet van Google zelf kon worden, maar Google maakte zojuist bekend dat dit de vernieuwde android market is. Momenteel zit er nog geen verschil tussen de oude market en Google Play, maar in de toekomst zal de market verdwijnen. Google play zal groter worden dan de android market en niet perse voor android. Je kan namelijk ook boeken, muziek en video’s kopen, bestellen en kijken. Dit kan overal op het internet. Of dit nu op een tablet, smartphone of desktop is. Google heeft met de naam Play een herkenbare toevoeging gecreerd die dus voor iedereen toegankelijk is en niet alleen voor de android gebruiker.

Google Play is verdeeld in Play Android Apps Play Music, Play Movie en Play books. Al deze verschillende onderdelen zijn dus in de Google Play Store te vinden. Hiermee gaat Google dus serieus de concurrentie aan met itunes en andere bedrijven die deze diensten aanbieden. Hun trof is het ‘ in the cloud’ houden van de aangekochten producten, zoals muziek en boeken. Lees je een boek op je tablet, synchroniseer het met jouw smartphone en je kan vervolgens verder lezen waar je gebleven was.

In de komende tijd zal iedereen zijn android market app de update krijgen naar de Google Play Store app. De andere diensten zoals Google Music zullen ook een nieuwe update krijgen. Momenteel ziet de Play store er nog hetzelfde uit als de android market, maar we zitten dan ook in overgangsfase, het zal niet lang meer duren of muziek, boeken en video’s zijn hier ook te vinden.

Ter introductie van Google Play, heef Google 25 apps met korting in de aanbieding, check hier even de apps met korting (vanaf 0,49 cent)

Informatie over Google Play:

Check hier de Google Play Store

Volg Google Play op Youtube

meer informatie over Google Play

[ad]

bron: Google Blog

 

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter