iPad 2 in de uitverkoop, voorlopig alleen de 16gb wifi

De Ipad 2 wifi versie met 16gb geheugen is momenteel 399 euro

Nog niet alle webwinkels hebben de prijs al doorgevoerd, maar iCentre is er een die de prijs al voor de iPad 2 naar 399 euro heeft gezet. Dus mocht je teleurgesteld zijn na het presenteren van de nieuwe iPad dan is dit toch een goede optie voor je. Ook voor mensen die maar een budget van 400 euro hebben is dit natuurlijk een uitkomst.  Ga hier naar de site van iCentre om hem te bestellen.

Wanneer de andere versies van de iPad 2 in prijs zullen dalen en welke versies er allemaal blijven bestaan is nog niet helemaal bekend. Het lijkt er op de in ieder geval de 16Gb versies wifi een blijvertje zijn. Hij is overigens in het zwart en wit te verkrijgen voor de prijs van 399 euro.

Update: ik heb even gecheckt bij de grote webwinkels en zij hebben de prijs allemaal al doorgevoerd. De rest zal snel volgen, maar de iPad 2 is overal nog genoeg in voorraad zo te zien.

Zie hieronder het overzicht waar de iPad 2 te koop is. Ik heb er achter gezet wie de prijsdaling al hebben doorgevoerd.

[table id=7 /]

 

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter