iPad 3 direct al slecht leverbaar (online)

De eerste bestellingen zijn net de deur uit en iPad 3 is al uitverkocht

In onder andere Amerika zal de nieuwe iPad 16 maart te koop zijn. Tenminste als hij op voorraad is, want momenteel is de online voorraad van de iPad 3 al uitverkocht en staat er nu een levertijd van 2- 3 weken. Dit is wel te verwachten bij een populair product, maar helaas gebeurd dit iedere keer, waardoor ik toch het idee krijg dat het een onderdeel van de marketingstrategie. Gelukkig voor degene die hem in Amerika, Engeland of Frankrijk reeds hebben besteld krijgen hem naar verwachting wel gewoon tussen 16-19 maart. Het is niet bekend wat dit voor de retailverkoop van de iPad 3 betekend, maar de iPad 3’s die in de winkel liggen zullen volgens het principe ‘ wie het eerst komt’  worden verkocht.

In Nederland verwachten wij de iPad 3 op 23 maart in de winkels en de pre-order is nog niet van start gegaan (behalve dan bij Centralpoint). Wat dit betekend voor de nieuwe iPad’s die voor Nederland bestemd zijn is niet bekend. Het is niet te hopen dat dit vertraging oplevert voor de iPad 3 in Nederland, voorlopig is er nog niets over bekend, maar aan het einde van de week zullen we meer weten. Ik verwacht de officiele online verkoop van Apple zelf (Apple Store) op donderdag.

Apple gaf aan dat zij niet hadden verwacht dat de iPad zo snel uitverkocht zou zijn, zij claimen er wel rekening mee te hebben gehouden na de iPad 2, maar kennelijk niet goed genoeg (de onschuld zelve ).

[ad]

bron: Theverge

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter