iPawn games doen het nog even niet op de nieuwe iPad 3

De populaire games van Jumbo doen het niet op de iPad 3

Appleweetjes meldde op hun website dat de games van Jumbo op de nieuwe iPad 3 het niet goed doen. Ganzenbord, Airhockey en het Hengelspel zijn een paar voorbeelden van deze oudhollansche games. Als je het spel opstart krijg je maar een deel van de game te zien, waardoor het onspeelbaar wordt. Kennelijk heeft dit te maken met het Retina display. Jumbo heeft aangegeven hard aan het werk te zijn, om de games de juiste update te geven. Tot die tijd zult u even moeten wachten en de games helaas niet kunnen spelen. De ontwikkelaar verwacht dat de update pas na 1 mei zal komen, waarom dit zolang duurt is de vraag. Diversen games en apps hebben namelijk inmiddels al hun ‘ retina-update’  gehad.

update:  @RoyalJumbo liet ons het volgende weten via twitter:

#iPad3 updates voor #jumbo #apps o.a. #ipawn zullen waarschijnlijk al half april beschikbaar zijn i.p.v. 1 mei @digimind2011

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter