The new iPad: iPad 3 inmiddels te bestellen online

De nieuwe iPad, de iPad 3 zal op 23 maart in Nederland verkrijgbaar zijn

Op speurtocht naar waar de nieuwe iPad inmiddels te bestellen was, kwam ik twee webshops tegen die de nieuwe iPad inmiddels in hun assortiment hebben opgenomen. Bij Tabletcenter staat hij al op de website te vermeld, maar hier kan je geen bestelling plaatsen. Je kan je wel inschrijven zodat je een notificatie krijgt als hij beschikbaar komt.

Bij Centralpoint is de iPad 3 ook in hun assortiment opgenomen onder de naam: ” The new iPad”. Bij hen is hij wel alvast te bestellen. Hun verwachtte leverdatum is 29 maart 2012. Dit is dus wel 6 dagen later dan gezegd, maar misschien bouwen ze een veilige marge in. Dit is in ieder geval de eerste webshop die ik kon vinden die de iPad 3 aanbied en waar je hem kan bestellen.

Oh niet geheel onbelangrijk overigens ‘ the new iPad’  kost vanaf 480 euro en naar boven. 

[ad]

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

  • iPad 3 direct al slecht leverbaar - Digimind

    |

    […] verwachten wij de iPad 3 op 23 maart in de winkels en de pre-order is nog niet van start gegaan (behalve dan bij Centralpoint). Wat dit betekend voor de nieuwe iPad’s die voor Nederland bestemd zijn is niet bekend. Het […]

    Reply

Laat een reactie achter