Thumba Cam: snel foto’s bewerken

Thumba Cam voor Windows Phone

Thumba Cam momenteel toch een van de apps die ik regelmatig gebruik op mijn Nokia Lumia 800. Met deze app kan je razendsnel foto’s bewerken. Je kan dit doen met een opgeslagen foto of een nieuwe foto maken. Vervolgens kan je hem auto fixen of zelf het contrast, helderheid en verzadiging aanpassen. Vervolgens heb je 60 filter tot je beschikking waarmee je jouw foto aan kan passen. Dit zijn eigenlijk alle populaire filters, zoals Retro, Nightvision, Posterize en vintage. Kortom gewoon om lekker mee te kunnen spelen. Daarnaast kan je ook nog diversen frames (ongeveer 30) toepassen op jouw foto. Daarna kan je jouw foto opslaan op jouw telefoon of delen met de rest van de wereld.

Ik vind Thumba Cam beter dan de rest die ik getest hebt omdat hij snel is. Hij hoef weining na te denken en pas de foto vrijwel direct aan, naar hoe jij hem wilt. Kortom een aanrader als je van fotoshoppen houdt op jouw Windows Phone. Ik heb een korte review video gemaakt, zie hieronder:

[box] Klik hier om Thumba Cam gratis te downloaden op de Marketplace [/box]

[ad]

[ad]

Labels:

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

  • Creative Studio exclusief voor Nokia's - Digimind

    |

    […] op Windows Phone draaien. Op zich is dit niet de eerst gratis fotobewerking app, recentelijk heb ik Thumba Cam nog gereviewd, maar wel een interessante. Ik vind hem wel iets minder snel dan Thumba Cam, maar hier […]

    Reply

Laat een reactie achter