Waar is de nieuwe iPad 3 te koop online

Hieronder een overzicht van waar de nieuwe iPad 3 te koop is online?

Vanaf donderdag 22 maart 2012 24:00 uur gaat de nieuwe iPad 3 in de verkoop in Nederland. Dit geldt voor de fysieke winkels in Nederland, maar ook voor de webshops. Hieronder heb ik een overzicht gemaakt waar de nieuwe Ipad te koop is Nagenoeg bij alle webshops zijn verschillende versie te krijgen. Van de 16gb wifi versie tot en met de 64gb 3g + wifi versie. Echter wisselt de voorraad van de winkels zo snel, dat u dit zelf het beste kan checken door naar de webwinkel zelf te gaan.

Update: de webshops die de iPad 3 momenteel op voorraad hebben zijn Mycom, iCentre en Pixmania

Hier in ieder geval het overzicht van wie de nieuwe iPad aan bied met het onderscheid of men hem aanbiedt met of zonder abonnement.

[table id=46 /]

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter