Wanneer is de iPad 3 verkrijgbaar?

De nieuwe iPad is vanaf 23 maart verkrijgbaar

Ik zelf ben benieuwd of hier net zo’n run op komt als de eerste iPad, maar ik verwacht wel dat hij snel uitverkocht zal zijn. Waar hij in Nederland vanaf die datum te koop zal zijn is nog niet bekend. Zodra ik dit heb uitgezocht kunt u dat op deze pagina vinden.

Hij is in ieder geval vanaf nu te bestellen in de pre-order op de Apple Store, maar voorlopig is deze nagenoeg niet benaderbaar (blijven verversen en je hebt misschien een kans). Je mag er maximaal 2 per klant bestellen en hij is in het zwart en wit te bestellen.

Ik verwacht dat hij in ieder geval bij iCentre vanaf deze week te bestellen is. check hun website

De Prijs van de nieuwe iPad

hij zal vanaf 499 dollar te koop zijn en dat is dan de 16gb wifi versie.  Hier even de opsomming:

de nieuwe iPad

16gb wifi 499 dollar

32gb wifi 599 dollar

64gb wifi 699 dollar

doe er 100 dollar bij optellen als je de 3g versie wilt. In Amerika is er overigens een 4G versie, maar daar hebben wij in Nederland niets aan. De verwachting is dat de iPad 3 gewoon dezelfde introductie prijs zal krijgen, ook in Nederland. Hij is in het zwart en in het wit verkrijgbaar.

En de prijs van de ipad 2?

De iPad 2 zal gewoon in het assortiment blijven en iets goedkoper worden. De iPad 2 zal vanaf 399 dollar gaan kosten. Ik ga er vanuit dat hij in Nederland dan 379 euro zal gaan kosten. Ik had op meer gehoopt, maar wie weet zal hij nog verder in prijsdalen de komende tijd.  Hieronder in ieder geval een overzicht waar de iPad 2 te koop is.

[table id=7 /]

 

Labels:,

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

Laat een reactie achter