WordFeud komt naar de iPad

Wordfeud is momenteel de game die iedereen speelt, maar nog niet op de iPad

Toch denk ik dat de populariteit van Wordfeud al weer afneemt, want de app Draw it! is momenteel ‘upcoming’. Zo snel kan het dus gaan, Wordfeud is een grote hype, maar het heeft nog lang geen Angry birds cijfers en de vraag is of zij die ooit gaan halen. Wordfeud is momenteel te verkrijgen voor android, iOS en Windows Phone, maar voor de iPad was er nog geen app beschikbaar. Uiteraard kan je wel de iPhone app instaleren, maar dan heb je toch het ‘net niet’  gevoel.

De ontwikkelaars van Wordfeud hebben aangekondigd dat de iPad versie klaar is en er aan komt. Daarnaast dropten zijn twee foto’s van de game draaiende op de iPad. Dit zal een universele app worden zodat je hem niet opnieuw hoeft te kopen voor de iPad, als je hem al gekocht had voor de iPhone. Na de update zal hij dan gewoon beschikbaar zijn voor de iPad. Kortom scrabbelen maar!

[box] klik hier om Wordfeud te downloaden voor de iPad I(momenteel nog de iPhone app)[/box]

[ad]

bron: wordfeud.com

Labels:,

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons