Asus Padfone prijzen bekend en releasedatum (Taiwan)

De Asus Padfone komt in Europa als eerste naar Duitsland

In Taiwan kan je de padfone inmiddels bestellen (6 april) in de pre-order en daarom zijn de eerste officiele prijzen bekend. Omgerekend ga je voor de Padfone 610 dollar betalen, dan krijg je alleen de smartphone. Wil jij het tablet en de headset/ stylus erbij? dan betaal je 850 dollar en als je volledige versie wil hebben met het keyboardock erbij dan betaal je 980 dollar. Over het algemeen is het gebruikelijk dat de prijzen in dollars rechtstreeks in euro’s worden vertaald.

Dus waar je dollar ziet, kan je euro lezen. Dan zou je in nederland dus voor de smartphone rond de 600 euro gaan betalen en voor de Padfone, zoals je hem eigenlijk wilt gebruiken natuurlijk, met het tabletgedeelte zal je rond de 850 euro gaan betalen. Dit is nog niet bekend, maar dat is wat ik verwacht. Ik verwacht ook dat de tablet in combinatie met een abonnement te koop zal zijn, maar hier wordt voorlopig nog niet over verteld.

voor degene die zich afvragen wat de Padfone ook alweer was? Dat is een smartphone/tablet in 1. Je kan de smartphone achterin de tablet klikken waardoor het een tablet wordt. Echter de ‘hersenen’ van het apparaat blijft de smartphone. De tablet heeft alleen een extra accu, die automatisch de smartphone oplaad zodra je hem in de tablet klikt.

Verder maakte Asus bekend dat de Padfone op 20 april in de winkels zal liggen in Taiwan. De landen die daarna zouden snel zullen volgen zijn Singpore, Hong Kong en Duitsland Dit laatste is natuurlijk heel interessant voor ons, want dan weten we de prijzen in euro’s en wie weet lukt het je om er eentje op de kop te tikken in Duitsland. Kortom het gaat nu niet lang meer duren, volgens mij, tot dat we de Padfone in onze handen kunnen houden, echter houdt Asus Benelux nog steeds vol dat hij gepland staat voor het 3de kwartaal, hier in Nederland.

[ad]

bron: Netbooknews en Slashgear

Labels:

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

Laat een reactie achter