De Acer Iconia A510 in Amerika beschikbaar

De Acer Iconia A510 ligt in de winkels in de USA

Helaas ligt deze quad-core tablet van Acer nog niet bij ons in de winkels. Acer Nederland heeft eerder gezegd tegen ons dat de Iconia A510 in april/mei ook in de Nederlandse schappen zou moeten liggen. De verwachting is dus dat deze tablet binnen 4 weken wel in Nederland verkrijgbaar is.

De Acer Iconia A510 is de eerste quad-core tablet van Acer, die eerder dit jaar wel al de vernieuwde versie van hun tablet uitbracht, namelijk de A200. Op zich een goed geprijsde tablet met inmiddels android 4.0 aan boord. Deze tablet kost 350 euro voor de 16gb versie wifi-only. De Acer Iconia A510 zal duurder worden en naar verwachting rond de 450 euro voor de 16gb versie liggen. In Amerika is de A510 inmiddels te koop voor 449 dollar en meestal is dit altijd rechtoversteken naar de euro.

[ad]

bron: androidpolice

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

huratvhuratvlookmovielookmovieyeahmoviesyeahmoviesfavmoviesfavmoviesgomoviesgomoviesflixtorflixtorsoaptodaysoaptodayflixwaveflixwavehimovieshimoviessoaptodaysoaptodayanime Rascal Does Not Dream of Bunny Girl Senpai, aniwave, anime The Future Diary, free anime streaming,