De Asus Memopad EM171 alle informatie (video)

In Taiwan ligt de Asus Eee Pad Memo EM171 in de winkels

Hoogstwaarschijnlijk komt deze tablet niet naar Nederland, maar netbooknews maakte in Taiwan de onderstaande video over deze nieuwe tablet van Asus. Op zich is deze tablet minder interessant als de Memopad 370t die we ook eerder dit jaar al voorbij zagen komen op diverse beursen. De Memopad 370t is de Tegra tablet voor 249 dollar, die waarschijnlijk omgedoopt is/word als Google tablet. Maar terug naar deze Memopad EM171. De versie heeft een dualcore processor en komt met android 4.0 (in de video is het overigens nog android 3.2) en een stylus. Op zich ziet de tablet er mooi uit, maar hij is vrij dik en vrij zwaar voor een 7 inch tablet. De video is wel wat lang, maar ze nemen de tablet wel helemaal onder de loep. Daarnaast vergelijken zij hem gelijk met diverse andere 7 inch tablets. Kortom veel kijk plezier en hou in je achterhoofd dat hij toch nog weleens naar Nederland zou komen, als bijvoorbeeld de Memopad 370t niet komt, omdat deze als Google tablet op de markt komt. Het grootste nadeel van deze tablet is misschien wel de prijs, want hij kost in Taiwan ongeveer 600 euro omgerekend en dat is veel geld.

[ad]

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter