Google opent Play Store in Amerika

Google gaat hun eigen smartphones en tablets verkopen

Google heeft vandaag hun eigen webshop geopend, de Play Store. Onlangs werd de naam van de android market natuurlijk al aangepast. Google wil meer dan alleen apps gaan verkopen en vandaag starten zij dus ook met de verkoop van apparaten. Zij hebben om te beginnen de Samsung Galaxy Nexus in de aanbieding gegooid. Deze smartphone kost momenteel in de Play store 399 dollar.

De verwachting is dat het niet lang duurt voor dat Google ook zijn eerste eigen tablet zal gaan verkopen via dit kanaal. Er gaan al weken geruchten over de Google Nexus, die gemaakt zou moeten worden door Asus. Helaas is nog niet bekend wanneer deze tablet zal komen. Dit onderdeel van de Playstore is momenteel nog niet te benaderen in Nederland, maar ik verwacht dat dit snel zal gebeuren. Wat de prijs van de Nexus dan zal zijn is nog niet bekend, maar ik verwachte zoals altijd directe vervanging van het dollarteken, dus 399 euro. Mocht je toch even willen kijken op de website, dan moet je via Amerika naar play.google.com/store/devices gaan.

[ad]

bron: Google blog

 

Labels:

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan, Tech blogger. ik schrijf sinds januari 2011 over tablets en apps. Ik schrijf gewoon in 'houtjetouwtje' nederlands zodat iedereen het begrijpt. Inmiddels schrijf ik niet alleen meer over tablets en apps. Het is breder geworden. Ik schrijf over alles wat ik interessant vind op tech gebied.. Van Final Cut Pro video bewerking tot een smartwatch. Tech blogger klinkt wat afgezaagd, maar ik weet het geen andere naam te geven, mocht je nog een goede naam weten, hoor ik het graag!

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons