tabletmania

Het is weer tabletmania!

Voor degene die het gemist hebben, Tabletmania is back

Het is weer tabletmania bij Mediamarkt. Dat houdt in dat je bij aanschaf van een tablet voordeel krijgt op accessoires. Dit kan oplopen tot 75 euro accessoire voordeel. Uiteraard  een leuke deal als je van plan bent een tablet te kopen.

Je krijgt:

25 euro voordeel bij aankoop van een tablet onder de 300 euro

50 euro voordeel bij aankoop van een tablet vanaf 300 euro tot 450 euro

75 euro voordeel bij aankoop van een tablet vanaf 450 euro

de mania loopt vanaf nu tot en met 2de paasdag (9 april 2012). Uiteraard geldt tabletmania ook online, bekijk hier de website. Mediamarkt heeft diversen tablets in combinatie met een accessoire in de aanbieding. Zoals een ipad 2 met smartcover voor een scherpe prijs. Normaliter reageeren andere webshops direct door ook met voordeel te smijten, echter is dit nog niet het geval. Normaal gaat BCC ook mee in de mania, maar ze laten het voorlopig nog af weten.

[ad]

tabletmania

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter