Samsung Galaxy Tab 7.7 review

De Samsung Galaxy Tab 7.7 is de trein-tablet

Ik zal de bovenstaande oneliner proberen uit te leggen. De Samsung Galaxy tab 7.7 is inmiddels al vele malen gereviewd op het internet. Inmiddels heb ik ook mijn video-review opgenomen. Hierin leg ik uit wat ik van de tab 7.7 vind en waarvoor ik hem gebruikte en zou gebruiken.

De Samsung Galaxy tab 7.7 springt er uit door zijn display. Dit is een SUPER AMOLED display wat werkelijk verbluffend is. Ik heb nog geen 7 inch tablet gezien met zo’n soort display. Dit moet je zelf ervaren, en is moeilijk te zien op een review video.

Daarnaast onderscheidt de tablet zich van de rest van de Samsung tablets (als je de NOTE niet meerekent) omdat je er een microSDkaartje in kan doen en je kan er ook mee bellen. Er zit namelijk een belfunctie op de tablet, daarnaast ook een oorspeaker en een microfoontje. Kortom eigenlijk kan je er ‘ gewoon’  mee bellen. Uiteraard doe je dat niet, want dat heet ‘voor l*l lopen’. Maar door deze optie is de tablet uitermate geschikt voor dualsim gebruik. Dat wil zeggen dat je 1 abonnement hebt met 2 simkaarten. Het enige nadelig van de dualsim is dat er maar 1 sim te gelijk werkt. Maar dit is geen probleem als je met de TAB 7.7 werkt. Ik zie het namelijk alsvolgt (en daarna moet je mijn review maar even kijken):

  • Je stapt in de trein
  • je gaat zitten
  • je zet jouw smartphone op vliegtuigmodus
  • je zet jouw Samsung Galaxy tab 7.7. aan
  • Je haalt jouw Samsung Galaxy tab 7.7. van vliegtuigmodus af
  • Je zet jouw bluetooth headset aan
  • en tablettten maar!

Het voordeel is nu dat je gewoon gebruik kan maken van je 3g abonnement (let op het dateverkeer), gebeld kan worden (je kan opnemen en praten met je bluetoothheadset) en lekker kan werken met jouw tablet, Kortom de ideale trein-tablet!

Zie hieronder mijn review:

[ad]

Zie hier waar de Samsung Galaxy tab 7.7 te koop is:

[table id=48 /]

Foto’s van de Samsung Galaxy tab 7.7:

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons