Toshiba introduceert een 13.3 inch, 10.1 inch en 7 inch tablet

De nieuwe serie van Toshiba heet Excite

Toshiba heeft vandaag drie nieuw tablets aangekondigd en het mooie is dat gelijk de prijzen en releasedatum bekend zijn. Dit is vaak niet zo en het komt regelmatig voor dat dit nog maanden duurt (Asus). Ik word toch enorm enthousiast bij deze tablet. Het gaat namelijk om de Excite 7.7, Excite 10 en de Excite 13. Die laatste is de 13.3 inch tablet van Toshiba die we al eerder zagen.

Alle drie de tablets hebben een Tegra 3 quad-core processor, 5 megapixel camera achter en voor 2 megapixel, stereospeakers, wifi en Bluetooth aan boord. Tevens zouden ze alledrie op android 4.0 draaen en hebben ze een batterijduur van 10 uur minimaal. De Excite 10 en Excite 13 zouden zelfs een batterijduur van 13 uur hebben.  Theverge heeft de tablets al in handen en zij zijn in ieder geval verrast door het design van de Excite serie. Ze zouden een stuk dunner en lichter zijn dan de eerste tablets van Toshiba, genaamd Thrive.

Al met al vind ik de 13.3 inch tablet nog steeds het meest interessante, want dat is iets wat nog geen ander merk in zijn assortiment heeft zitten. Ik ben dan ook benieuwd naar hoe werkzaam dit formaat is en of hij verkocht gaat worden. Ik verwacht in ieder geval de komende tijd wat preview video’s van Theverge over deze tablets, want de Toshiba Excite 10 zal in de verkoop gaan op 6 mei vanaf 449 dollar (16 gb versie). De andere twee Toshiba Excite tablets (de 13 en 7.7 inch) zullen verkocht gaan worden op 10 juni, de Excite 13 vanaf 649 dollar en de Excite 7.7 vanaf 499 dollar. Wanneer de tablets richting Europa, en dus Nederland, komen is niet bekend, maar meestal is dit enkele weken later.

[ad]

Bron: Theverge

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

huratvhuratvvumoovumoohimovieshimoviesbflixbflixfavmoviesfavmoviesflixifyflixifyhdtodaytvhdtodaytvheymoviesheymoviesflixtorflixtorflixhqflixhqlatest tv shows free, Moving (2023), Masters of the Universe: Revolution (2024), hdtodaytv, watch tv shows online,