Dell zijn eerste Windows 8 tablet?

De Dell Latitude 10 mogelijk eerste Windows 8 tablet van Dell

Er is een spreadsheet gelekt van de Dell Latitude 10. Als deze sheet echt is dan zou dit weleens de eerste tablet van Dell kunnen zijn die op Windows 8 draait. Het is al enige tijd bekend dat Dell bezig is met het ontwikkelen van een aantal Windows 8 tablets.

Deze tablet is een x86 windows 8 tablet, dus geen Windows RT. Verder zou het gaan om een tablet met een 10.8 inch display met een resolutie van 1366×768, dual core Atom processor,  2 GB of ram, 128 GB SSD, Windows 8 en als bonus een vingerafdruklezer. Hoe men van Neowin aan deze sheet komen vertellen ze uiteraard niet, maar ze bedanken hun tipgeefster. Wat natuurlijk het meest belangrijkste van deze tablet is, is de prijs en wanneer hij uit komt. Dit staat helaas niet vermeld op de sheet. Men hoopt dat deze tablet onder de 500 euro op de markt zal komen, maar dat betwijfel ik. Ik verwacht dat zo’n soort tablet eerder rond het dubbele (1000 euro) verkocht zal gaan worden, maar komt tijd, komt raad.

[ad]

bron: Neowin

Labels:,

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

  • Dell presenteert de Latitude 10 Windows 8 -

    |

    […] met Windows 8.  De Latitude 10 krijgt Windows 8 Pro aan boord…Er was al redelijk wat informatie gelekt over de Dell Latitude 10, maar nu heeft het bedrijf hem zelf gepresenteerd. Het is een […]

    Reply

Laat een reactie achter